Newburgh Heights, Ohio, tog det djärva beslutet att byta från sina befintliga övervakningsleverantörer och valde Sensys Gatso USA som sin nya partner under det första kvartalet 2015. Med pågående problem och frustrationer kring backoffice-programvaran som var en del av deras program, behövde The Village göra en förändring. Man kunde förvänta sig att fördelarna med att använda programvaran skulle innehålla saker som: noggrannhet, effektivitet, rapportering, metrics-spårning och snabb datadelning i en organisation. Newburgh Heights begäran om rapporter och programstatistik förblev obesvarade och deras förmåga att snabbt och effektivt dela data fanns helt enkelt inte.

Sensys Gatsos lösning

Nyckeln till framgång i The Villages byte från en leverantör till en annan var i programvaran. Backoffice-mjukvarulösning som valdes till Newburgh Heights av Sensys Gatso USA har utvecklats av Sensys Gatso speciellt för fotoövervakningsprogram. Sensys Gatsos XILIUM plattform gav exakt den flexibilitet som krävs för att ta över ett system som använder olika leverantörers utrustning och även hanterar den efterföljande distributionen. Xilium bryr sig inte om ifall data, bilder och video kommer från Sensys Gatsos kamerasystem eller någon annan. Den är helt "agnostic". Xilium tar alla data i vanliga format, som jpg, xml och txt och paketerar det för bearbetning. När det gäller Newburgh Heights, som nu har ett helt Managed Services-program från Sensys Gatso, har de:
»Event Review; data, bilder och video
»Bearbetning av överträdelser
»Bötesutskick
»Betalningshantering och insamlingar
»20 +Standardrapporter
»Statistik och ekonomiska värden för förseelser och böter
»Kraftfull instrumentpanel av nyckeltal

Bästa lösningen

Ett år efter att The Village bytte till Sensys Gatso USA kunde de inte vara mer nöjda med sitt beslut. Även om Newburgh Heights är ett relativt litet samhälle med endast 2000 invånare, så finns det många förare som kör för fort på deras Interstate 77 och det är en verklig utmaning som måste hanteras. I nära samarbete med Sensys Gatso USA har The Village kunnat få kritiska data och trendinformation och dela dessa data enkelt med intressenter i programmet.

Sensys Gatso USA kunde ge svar på tidigare obesvarade förfrågningar från Newburgh Heights när det gäller rapportering och statistik. Medan deras tidigare leverantör av fotoövervakning utlovade rapporter och statistik i form av en a-la-carte-meny i prissättning, levererar Sensys Gatso sina data på en tallrik, i det format som passar dem. När allt kommer omkring, det är deras data. Den noggranna introduktionsprocessen och personliga servicen av Sensys Gatso-personalen ledde till en smidig övergång av programmet. The Village intressenterna vet att när de har frågor eller behöver hjälp, har de en verklig partner som levererar.

“Ungefär ett år har gått efter att samhället Newburgh Heights bytte från vår tidigare fotoövervakningsleverantör till Sensys Gatso och vi kunde inte vara mer nöjda. Backoffice från Xilium mjukvaruplattform har varit ett särskilt fördelaktigt verktyg i genomförandet och av spårning av vårt tillämpningsprogram.”

“Integritet är av yttersta vikt för samhället Newburgh Heights eftersom det tillåter oss att underhålla vårt program med den sinnesro som behövs för att fungera effektivt. Sensys Gatso har gett oss denna viktiga egenskap.”
Newburgh Heights, Mayor Trevor Elkins

Xilium on android iphone computer_v3.jpg

Mer information

Kontakta oss gärna!

Telefon: +46 (0)36-34 29 80 or +31 23 5255050 
E-post: sales@sensysgatso.com

eller

Be oss kontakta dig!