Sensys rekryterar ny marknadsdirektör

28-03-2011 - SENSYS Traffic AB (publ) har rekryterat Magnus Ferlander som ny marknadsdirektör.

Magnus Ferlander kommer från Kapsch TrafficCom där han under 16 år arbetat som systemingenjör, projektledare och program manager. Magnus har under hela sin karriär arbetat internationellt, bland annat med nyckelaffärer i Australien och Chile. Vidare hade han en avgörande roll i att ta hem Kapschs stora order avseende automatiska vägtullssystem i Sydafrika under 2009. Magnus som är 43 år, tillträder posten som marknadsdirektör i juni 2011.

Magnus kommer att ingå i företagets ledningsgrupp. Han efterträder Anders Thorsell som har lämnat bolaget.

”Det är väldigt spännande att få välkomna Magnus Ferlander till Sensys. Jag är övertygad om att Magnus kommer att kunna bidra mycket till Sensys fortsatta utveckling med erfarenheterna som han tar med sig från Kapsch,” säger Johan Frilund, VD Sensys Traffic AB.

Informationen är sådan som Sensys Traffic är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 28 mars 2011, kl 14.00.

Sensys Traffic utvecklar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik. Systemen används främst för hastighets- och rödljusövervakning. Aktien noteras på NASDAQ OMX Stockholm.

Publicerad: 28-03-2011
marknadsdirektör, sensys, sensys traffic, trafiksäkerhetskameror, radar, hastighetssystem, Magnus Ferlander