Sensys rekryterar ny eftermarknadsdirektör

18-03-2011 - SENSYS Traffic AB (publ) har rekryterat Kjell Lundgren som ny eftermarknadsdirektör.

Kjell Lundgren kommer från Tetra Pak där han under 13 år arbetat på en mängd olika positioner med projektledning, produktledning och säljledning. Senast var han försäljningschef på Tetra Pak Arabia i Saudiarabien. Kjell som är 43 år, tillträder posten som eftermarknadsdirektör den 4 april 2011.

Kjell kommer att ingå i företagets ledningsgrupp. Han efterträder Leif Jormsjö som kommer fortsätta att ansvara för vissa nyckelkunder fram till sin pension 2012.

”Det är en stor glädje att välkomna Kjell Lundgren till Sensys Traffic. Kjells erfarenheter från nyförsäljning och eftermarknad kommer att stärka Sensys inom eftermarknad och service,” säger Johan Frilund, VD Sensys Traffic AB.

Informationen är sådan som Sensys Traffic är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 18 mars 2011, kl 15.15.

Sensys Traffic utvecklar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik. Systemen används främst för hastighets- och rödljusövervakning. Aktien noteras på NASDAQ OMX Stockholm.

Publicerad: 18-03-2011
sensys, sensys traffic, trafiksäkerhetskameror, eftermarknadsdirektör, Kjell Lundgren