Order från Australien värd 12 miljoner

18-07-2018 - Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Australia, fått en order värd 12 miljoner kronor för leverans av fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem och tjänster till delstaten Victoria.

Ordern gäller uppgradering av fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem på befintliga system till ny teknik. Leverans- och installation till ett värde av 12 miljoner kronor förväntas slutföras gradvis fram till början av 2019.

Som en del av avtalet har delstaten Victoria möjlighet att köpa ytterligare fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem vilket kan leda till framtida order upp till 70 miljoner kronor under de närmaste 6 åren.

Sensys Gatso Australiens verkställande direktör Enzo Dri kommenterar: "Vi är stolta över samarbetet med vår kund och har under många år samarbetat med dem för att förbättra trafiksäkerheten. Detta projekt stöder trafiksäkerhetsstrategin genom att bidra till att avhålla förare från att köra för fort på vägarna då systemen är oförutsägbara i tid och plats och kan användas på tusentals platser över delstaten Victoria".

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 18 juli 2018, kl 10.30.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, CEO & President
Sensys Gatso Group AB
E-post: investors@sensysgatso.com

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com

Publicerad: 18-07-2018
trafiksäkerhetskameror, Australien, sensys gatso group